Sus

Despre noi

Tracia Unita

întruchipează tărâmul antic de unde au pornit civilizațiile lumii, școala zamolxiană a spiritualității.

Despre noi

Reunim oamenii de pretutindeni într-o singură conștiință divină

Tracia Unita întruchipează tărâmul străvechi care a dat naștere civilizațiilor lumii, școala Zalmoxiană de spiritualitate și înțelepciunea tracică de recunoaștere mondială, meșteșugurile și arta populară, istoria și bogăția transmise generațiilor în acest colț de rai numit Grădina Maicii Domnului.

Tracia Unita SA este o societate pe actiuni infiintata in 1998 din nevoia stringenta de implicare in implementarea celor mai inovatoare tehnologii, solutii si proiecte pentru companiile de stat si private atat din tara cat si din strainatate.

Cu relațiile sale regionale și internaționale bine stabilite, Tracia Unita beneficiază de o rețea de parteneri de dezvoltare din Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Asia și Uniunea Africană, care conferă companiei un statut internațional recunoscut și un rol de neegalat ca actor principal în promovarea și dezvoltarea societății moderne.

Experiența vastă a fondatorilor și experților companiei constituie un avantaj semnificativ care face din Tracia Unita un lider mondial vizionar capabil să producă soluții unice, de ultimă generație, pentru problemele sociale, economice, de educație și de sănătate ale românilor de pretutindeni.

Tracia Unita este motorul și energia creativă a tuturor companiilor în căutare de energie regenerabilă verde și soluții de mediu, creștere economică și financiară, bioagricultura, sănătate, apă structurată molecular, tehnologii cu plasmă, educație și calitate.

Membrii și asociații acestei mișcări fac parte din elita societății, în calitatea lor de inventatori, oameni de știință, experți de nișă, tehnicieni, academicieni, artiști, cadre militare, medici, profesori savanti și înțelepți, care contribuie nemăsurat la transformarea societății într-un mediu de viață sigur și prosper care încurajează noi lideri și generații de copii și tineri inteligenți.

Întemeiată pe creația divină și iubirea față de națiunea cuiva, Tracia Unita întruchipează tărâmul străvechi care a dat naștere civilizațiilor lumii, școala de spiritualitate Zalmoxiană și înțelepciunea tracică de recunoaștere mondială, meșteșugurile și arta populară, istoria și bogăția transmise către generații din acest colț de rai numit Grădina Maicii Domnului. România este singura țară care deține toate cele 7 chakre energetice și succesiunea Fibonacci, ceea ce ne-a îndemnat să transformăm țara noastră în vechea Tracie binecuvântată de energiile străvechi lăsate în urmă pe pământul nostru și să realizăm unirea tuturor țărilor tracice sub stindard. de spiritualitate şi prosperitate.

Printre cele mai importante proiecte ale Tracia Unită se numără Proiectul New Earth, o viziune creată de asociata noastră Sasha Stone împreună cu EcoLight Communities, un concept dezvoltat de Bruno Mihăilescu, unul dintre fondatorii companiei noastre. Proiectul a fost inspirat de puterea creației divine ca o soluție pentru a construi comunități integrate în care autonomia financiară, hrana ecologică, agricultura și biosistemul, spiritualitatea și prosperitatea reunesc într-un întreg oameni creativi cu raționament înalt.

Pe lângă proiectele inovatoare pe care le-a inițiat, Tracia Unita este foarte axată pe caritate prin intermediul fundației sale umanitare Tracia Străbună (Tracia Antică) , care își propune să creeze și să implementeze proiecte sociale pentru persoanele defavorizate și se angajează ferm să ofere ajutor, îngrijire, dragoste și compasiune.