To Top

About Us

We bring together people from all over the world into a single divine conscience

Tracia Unita întruchipează tărâmul străvechi care a dat naștere civilizațiilor lumii, școala Zalmoxiană de spiritualitate și înțelepciunea tracică de recunoaștere mondială, meșteșugurile și arta populară, istoria și bogăția transmise generațiilor în acest colț de rai numit Grădina Maicii Domnului.

Misiune

Misiunea noastră presupune ca prin abilitatea de proiectare, dezvoltare și implementare a tehnologiilor unice ultra avansate să aducem în beneficiul oamenilor schimbarea nivelului de trai și a mentalității care militează pentru o viață armonioasă și prosperă.

Viziune

Viziunea noastră este să creăm o moștenire pentru viitoarele generații prin transformarea energiilor divine și exprimarea creativității din ființele umane. Prin New Earth Project - Orașele luminii toți oamenii vor beneficia de un nou mod de viață în armonie cu natura și creația divină.

Ce ne propunem

Reindustrializarea României, repornirea motoarelor agriculturii românești, dezvoltarea zonelor rurale din jurul marilor orașe, crearea locurilor de muncă, reunirea românilor de pretutindeni într-un proiect de țară, implementarea tehnologiilor avansate inovative.

More

Reshaping the paradigm of the present

This intention stems from the need for liberation from the limitations imposed upon us by the current social, political and economic system, through vision, creativity, innovation, fitted together with the aid of multidisciplinarity.

Vision

Innovation

Creativity

Multidisciplinarity

Who we are

Our Team of Visionaries

We are the people who have taken it upon ourselves to fulfil the vision of the New Earth by connecting the most brilliant minds around the world.

Sacha Stone
Fondator & Vizionar la Tracia Unita

Mihai Rotariu
Presedinte și Fondator Tracia Unită

Bruno Mihăilescu
Vizionar și Fondator Tracia Unită

Dr. Asen Bondzhev
Partener & Consilier Bulgaria al Traciei Unite


More


We want to build
a better world

Misiunea noastră este de a crea o lume mai bună folosind tehnologii de ultimă oră, care să îmbunătățească viața oamenilor. Dorința noastră este o nouă cale de a ne manifesta existența în serviciul divin pentru o perfectă armonie alături de minți creative din întreaga lume. Scopul acțiunilor noastre este o viață mai bună pe acest Pământ minunat unde oamenii nu mai suferă de foame și din cauza sărăciei. Toți suntem unul, unul suntem toți!

If you want to discover the secrets of the universe,
think in terms of energy,
frequency and vibration (Nikola Tesla)

Projects

We implement advanced technologies and we build integrated communities

Our visionary teams of architects and designers develop projects inspired by nature, transposing concepts into concrete structures with the aid of organic materials. All of these become reality by means of technologies that serve as an extension of the human body and revolve around water, air, natural food, green energy, health, education, and spirituality.

Country project

ECO LIGHT CITY

Acest concept se bazează pe tehnologii avansate și inovatoare, care permit o gestionare mai eficientă a resurselor, o utilizare mai inteligentă a energiei și o reducere semnificativă a emisiilor de dioxid de carbon și a altor poluanți atmosferici.

EcoLightCity este un concept urban inovator care urmărește să îmbunătățească calitatea vieții și să reducă impactul negativ al orașelor asupra mediului...More

UNIREA GOSPODARILOR

Cooperativa Agricola Unirea Gospodarilor a unit țăranii gospodari refacand astfel lanțul scurt de aprovizionare cu produse agroalimentare naturale. Scopul comun al cooperativei este de a face cele mai bune produse agroalimentare de la materie prima sănătoasă, prelucrata după rețete tradiționale, cu gustul pe care odinioară îl găseam doar pe mesele părinților, bunicilor și străbunilor noștri.

        Cooperativa Agricola Unirea Gospodarilor a unit țăranii gospodari refacand astfel lanțul scurt de aprovizionare cu produse agroalimentare ...More

Tracia Academic

Tracia Academic- Proiect revoluționar în care se vor dezvolta multiple școli educaționale pe baza ADN-ului uman, care pleacă de la marea descoperire a Prof. Florian Colceag, decodificarea Genomului Universului (ADN-ul lui Dumnezeu) și modul în care Creatorul comunică cu Întregul. Viața pământului (aer, plante, oameni, ape, lumină, energie etc.).

       Tracia Academic- Proiect revoluționar în care se vor dezvolta multiple școli educaționale pe baza ADN-ului uman, care pleacă de la m...More

More Projects

We research and innovate
We develop business and technologies
We design and develop concepts
We coordinate teams
We are Creative

The Stages of Execution

We implement solutions for self-sustainability, mobility, energy, and financial independence

We create the premises for a harmonious life, in tune with the fundamental laws of the Universe

Research

We select the most innovative ideas through interdisciplinary brainstorming

Concept

We synthesise ideas by defining the architecture of the concept

Development

We put together the concept into a final project

Prototyping

We execute the final form through implementation based on practical technologies

Results

A few of our results

9
Projects
144000
Clients
57
Partners
3
Years

Media Gallery

Projects and Information Materials

Our Values

We are here to support you through loyalty, integrity, fairness, purity of intention, compassion, courage, humility, generosity, honesty, justice, moderation, discipline, good organisation, punctuality.

Contact

Keep In Touch

Tel: +40 771 605 724, +40 314.342.388

Str.Mântuleasa nr.42
Bucharest, Romania
Sector 2

office@traciaunita.ro
www.traciaunita.ro

Name
E-mail
Message