Sus

 FUNDATIA TRACIA STRABUNA

TRACIA STRABUNA ESTE FUNDATIA UMANITARA CREATA CU IUBIRE DIN CONSORTIUL DE FIRME TRACIA UNITA.

TRACIA STRABUNA ARE CA BAZA COMPASIUNEA SI IUBIREA PENTRU SEMENII NOSTRI.

FUNDATIA TRACIA STRABUNA SI-A PROPUS SA CREEZE PROIECTE UMANITARE UNDE SA ADUCA UN ECHILIBRU IN SOCIETATEA ROMANEASCA SI SA AJUTE PERSOANELE DEFAVORIZATE, BATRANII CU SITUATII DIFICILE SI REABILITAREA LOR IN A FI DE AJUTOR TINERIILOR CARE LA RANDUL LOR AU NEVOIE DE GHIDARE SI A PRIMI DIN INTELEPCIUNEA SI EXPERIENTA LOR.

COPII STRAZII SI NU NUMAI, EI SUNT ADEVARATA MOSTENIRE A UNIEI NATIUNI, TRACIA STRABUNA ARE CA OBIECTIV REABILITAREA LOR SI A LE OFERI EDUCATIE PLUS UN LOC DE MUNCA, GASIREA ENERGIILOR BENEFICE SI ELIMINAREA TRAUMELOR DATORATE DE FACTORI FAMILIARI PRECARI.

FUNDATIEA TRACIA STRABUNA ISI DORESTE ALIANTE CU CAT MAI MULTE ONG-URI SI FUNDATII UMANITARE INCURAJAND ASTFEL OAMENII SA DEVINA MAI BUNI SI SA AJUTE MAI MULT SI NECONDITIONAT SEMENII LOR CARE SI-AU PIERDUT IDENTITATEA DE OM CAUTIND CU DISPERARE O SOLUTIE DE REABILITARE LA O VIATA NORMALA.

 

 

PROIECTE:

DONEAZA PENTRU UN SUFLET NEAJUTORAT.

 

ACEAST PROIECT REPREZINTA O CUTIE UNDE FIECARE OM DONEAZA MANCARE SAU BUNURI DE CONSUM CELOR NEVOIASI.

 

REINTEGRAREA COPIILOR SI OAMENIILOR STRAZII.

PRIN PARTENRIATELE CU PRIMARIILE VOM INTEGRA ACESTE PERSOANE DEFAVORIZATE SI LE VOM OFERI UN LOC UNDE SA POATE AVEA NECESARUL EXISTENTEI, IAR DUPA O EVALUARE SI EXPERTIZA MEDICALA VOM PUTEA SA II INTEGRAM IN SOCIETATE. OFERINDU-LE UN LOC DE MUNCA SI ADAPOST PRECUM HRANA ZILNICA.

 

  • CAMINE DE SENIORI:

VOM CREA COMUNITATI PENTRU SENIORI UNDE II VOM REABILITA SI AJUTA SA OBTINA O SANATATE ADECVATA, IAR CEI BUNI DE A DARUI DIN EXPERINTA VIETII LOR GEN PROFESORI, DOCTORI, INGINERI, ARHITECTI SI ORICE ALTA MESERIE SA POAT FI DE FOLOS ADUCAND UN APORT SOCIETATII IN CARE TRAIM SI A REABILITA PE TINERII CARE AU NEVOIE DE A FI GHIDATI IN VIATA.

 

  • CREAREA UNOR CLINICI IN MEDIUL RURAL.

IN PARTENERIAT CU PRIMARIILE AVEM DE GAND SA CREAM UN NOU MODEL DE CLINCA UNDE MEDICUL DE FAMILIE SA POATA EFECTUA CONSULTATII TUTUROR CETATENIILOR DIN RAZA COMUNEI SI ZONELOR INVECINATE PE FIECARE JUDET.

TARCIA STRABUNA VA FOLOSI TEHNOLOGII AVANSATE PENTRU A AJUTA SATENII SA AIBA ACCESS LA TRATAMENTE CREATE SPECIAL PENTRU FIECARE PERSOANA IN PARTE.

 

  • CANTINA POPULARA.

CANTINA POPULARA ESTE UN CONCEPT DE CANTINA OMULUI SIMPLU UNDE VOM PUTEA OFERI MESE CALDE CU MANCARE FACUTA CU DRAGOSTE PENTRU OAMENII SIMPLI.

LA CANTINA DE CARTIER VOM PUTEA DARUI  3 MESE CALDE PE ZI IAR PRODUSELE VOR FI FURNIZATE DE LA PARTENERII NOSTRI AGRICULTORI SI FERMIERI CARE DIN PLUSUL LOR VOR PUTEA DONA PRODUSE CE LE VOM GATI CU IUBIRE CELOR NEVOIASI.