Sus
Sacha Stone

                  Sacha Stone

                 Fondator & Vizionar la Tracia Unita

        Sacha Stone este privit de milioane de oameni din întreaga lume ca un fel de erou al zilelor noastre. A înființat numeroase instituții și mișcări sociale pentru a promova adevărata dreptate si libertate în lume. Din anul 2021 a devenit membru fondator al fundației noastre, Tracia Unită. Este deosebit de dedicat promovării valorilor pe care le-a descoperit în România, pe care o numește „inima umanității”. Prin mesajele deosebit de onorante pe care le transmite pe tot globul despre realizările trecute și prezente ale românilor, am putea spune că este un extraordinar ambasador al României.

Printre instituțiile înființate de el în ultimii 30 de ani se numără: 

  • Humanitas – organizație care lucrează pentru a diminua sau elimina acțiunile cu impact distructiv asupra mediului;
  • Tribunalul Internațional pentru Justiție Naturală (ITNJ), care lucrează sub jurisdicția ONU din anul 2015;
  • Comisia Judiciară de Anchetă privind traficul de ființe umane;
  • Summit-ul Mondial pentru Suveranitatea Sănătății;
  • Proiectul New Earth, care urmărește înființarea unor comunități de ființe umane ce aspiră să trăiască în libertate deplină, în cadru natural, utilizând tehnologii avansate, fără a mai fi integrați în sistemul abuziv controlat de guvern;
  • Simpozionul Lazarus Initiative, în sesiunile căruia sunt cooptați savanți prestigioși și personalități de marcă din lumea întreagă, ce activează în diverse domenii ale cunoașterii și cercetării;
  • A fost directorul general al Departamentului de Tehnologii Regenerabile din cadrul ONU;
  • Este de asemenea un excepțional regizor și realizator de filme. Unul dintre cele mai cunoscute filme documentare produse de el, care a trezit zeci de milioane de oameni din ignoranță și letargie, este Apocalipsa 5G. Un eveniment de extincție.

     Sacha s-a întâlnit pentru a construi proiecte cu nenumărați președinți de state, prim-miniștri, regi, prinți, sultani, lideri religioși, directori de companii, savanți eminenți sau profesioniști de excepție din toate domeniile. A reușit faptul cu totul remarcabil ca, după aproape 1000 de ani de dezbinare, să reunească pe o direcție comună toți sultanii și regii Asiei. Aceștia au venit chiar la reședința lui din Bali, la centrul spiritual Akasha Retreat. În semn de apreciere a meritelor sale, Stone a primit atunci în mod onorific titlul de „Prinț al Asiei”. Experiența sa este uriașă, dar poate și mai impresionante sunt intențiile și acțiunile pe care le realizează cu mult curaj și dăruire pentru ridicarea umanității pe un nivel superior de conștiință.

      Sacha este un adevarat miracol pentru compania nostra si ii vom fi mereu recunoscatori pentru atributiile lui si valoarea incomensurabila adusa.

New Earth Project powered by EcoLight Communities este adevarata mostenire daruita lumii intregi.