Sus
Bruno Mihăilescu

     Un Vizionar cu experiență de peste 25 de ani în design interior și exterior, băiat de artist și autodidact, iubitor de pace și frumos, Bruno Mihăilescu este manager de proiecte și creatorul conceptului ORASELE LUMINII. Acest concept a fost marchetat în peste 80 de țări, în 5 continente, incepând cu 2015. Bruno este conectat internațional cu cele mai luminate minți de pe planetă,  reușind să conecteze aceste ființe speciale pentru a implementa cele mai avansate tehnologii și reabilita armonia în întreaga lume.

     E adevarat că se spune că cei care doresc să schimbe lumea sunt considerati nebuni, dar chiar ei sunt cei care o schimbă.
Bruno este fondatorul Traciei Unite, companie care s-a dezvoltat cu o viteză incredibilă, având deja parteneriate și tehnologii care vor schimba lumea așa cum o stim azi, în cel mai scurt timp posibil.

     Experinta de viață și evolutia spirituală l-a ajutat pe Bruno să poată aduce o viziune pentru a crea Noul Pamânt și un nou mod de viață, ghidându-se după principiul lui Zamolxe care spune să traiesti Simplu, Frumos și Just.