Sus
C. Antonio

      Sunt Savant Dr.C. Antonio, născut în 22 iulie 1980 în orașul București și am 41 de ani. Sunt absolvent al Facultății de medicină, promoția 2004 si a programului MBA Genetică avansată și biotehnologie, promoția 2021.Ceea ce mă fascinează este descris pe scurt ca „genetică” și impactul acesteia în determinarea originii vieții pe Terra și a traseului evolutiv al speciilor. 
În prezent sunt implicat în două proiecte personale unde îmi doresc să obțin suportul necesar în finalizarea acestora.
Cele doua proiecte răspund unor întrebări esențiale adresând originea vieții pe Terra și determinarea secvenței și structurii cariotipice a genomurilor ancestrale.
  Primul proiect l-am denumit F.R.A.G., acronimul de la Fragmented Reconstruction of Ancient Genomes. Ideea de bază constă în analiză bioinformatică comparativă a genomurilor speciilor înrudite și suprapunerea datelor pe un model evolutiv experimental astfel încât să putem reconstrui fragmentar genomul strămoșului comun a acestor specii.
   Al doilea proiect face referire la L.U.C.A., acronimul de la Last Universal Common(Cellular) Ancestor. Ideea de baza a acestui proiect constă în analiza bioinformatică comparativă al celui mai simplu genom aparținând lumii eucariote (organisme a căror celule sunt nucleate) respectiv procariote (organisme a căror celule sunt anucleate) în tandem cu toate speciile eucariote, respectiv procariote. Scopul acestui proiect este reprezentat de identificarea secvenței sau secvențelor similare în genomurile investigate și încadrarea acestor secvențe.
Așa cum spuneam, sunt pasionat de genetică și prin acest domeniu încerc să scot la lumina o serie de date fascinante despre trecutul evolutiv al vieții pe Terra. 

    În mod concret, aplicația bioinformatică F.R.A.G. odată dezvoltată poate contribui la aducerea la viață a speciilor care au dispărut datorită influenței omului, așa numita Resurrection Biology. Al doilea scop este identificarea secvenței nucleotidice și a structurii cariotipice a speciilor extinse în negura timpului al căror ADN este mult prea degradat pentru tehnologiile convenționale de secvențiere.